nov. 18.

Igen, tudom, 21. század, mi sem egyszerűbb, mint megcsinálni egy tesztet...De még nem mertem. Most nagyon gáz lenne, ha nem mutatna semmit...Persze mindíg gáz, de most különösen! Mondom miért:

Utolsó mensi: okt. 16.

okt. 25., vagyis a 10. napon pé. uh.: szép nagy érésben lévő petesejt, ez volt pénteken, doki hétfőre max. keddre datálta az ovulációt, ami ugye okt. 28. vagy 29.

Papiron köv. menstruáció nov. 13. vagy 14 lett volna. És ma 18-a van! És még mindíg nem mertem tesztelni!

Mindenféle tüneteim vannak már kb. 1 hete: fázás, hasfájás. görcsölés, szurkásálás, hüvelynyilallás, hőhullámok, sűrű pisilés, alhas puffadt (mell fájdalom, de hát az már említésre sem méltó, az mindíg van) Olyan tünetek, amik máskor nem voltak. Vagy ha voltak, akkor már pikk-pakk meg is jött. Szóval ha ez nem az, akkor viszont ezek a hülye fájdalmak és a késés semmi jót nem jelentenek - hát ezért késlekedem a teszteléssel.Illetve meg akarom/akartam várni, hogy a 31 nap mindenképp leteljen, mert olyan hosszú ciklus azért hébe-hóba előfordul nálam. Viszont akkor nem jelentkeznek ilyen orán a tünetek, pláne nme ilyenek és ilyen intenzitással.

Lényeg: rettentően reménykedem!

De nem kicsit idegörlő kb. egy hete minden alkalommal úgy menni wc-re, hogy jajmittalálok, jajcsaknelegyenpiros a t.betét vagy  a papír...

Férj tegnap bevallotta, hogy ő is izgul ám, mikor wc-re megyek!:-)

Úgy szeretnék már végre egy jó kis hányingert, vagy megutálni a kávét, vagy valamit, ami tuti annak a jele!

Holnap-holnapután azért már be kellene vállalni a tesztelést. Ne legyek már ilyen nyúl!

Csak hát annyira szeretném! És nem egyszer volt már, hogy amikor elhatároztam hogy jó, reggel tesztelek, reggelre ott volt...(igaz, még sosem vártam ilyen sokáig vele...)