Túl az első dokilátogatáson. Nagyon izgultam, mit lát majd!

Tapintással már egyértelmű volt a dolog, az uh-n pedig egyértelmű fekete pötty jelezte, hogy ott van, és jó helyen van! :) És meg is kaptam róla az első fotót!

Az 5.hét+3. napon voltam (a 38. napon az utsó mensitől számítva) Szívhang még nem volt, pedig jó lett volna látni/hallani...Állítólag ez még nem feltétlenül jelent gondot, de én azóta egyre jobban parázom rajta...Meg azon is, hogy még nincs émelygés/hányinger...Meg azon is, hogy még nem küldött semmi további vizsgálatra (labor stb.), csak abban maradtunk, hogy 3-4 hét múlva jöjjek újra. 3 hét múlva mindenképpen megyek, dacára, hogy péntek 13-a lesz...

Annyira megnyugtatna egy kis émelygés-hányinger!!! Legyek már rosszul végre, hogy tudjam, minden rendben, és szépen fejlődik odabent!

Rengeteget iszom (a doki is javasolta!), sokat pisilek, reggel egy Gravida, du-n 1-2 MagneB6. Ja, és este az elmaradhatatlan palástfű tea!  Hasfájogatás szinte már nincs is (gondolom, a MagneB6-nak is köszönhetően). Sokat zabálok, jóízűen.

A vasárnapot végig láblógattam, pedig nem szokásom. Viszont végig is paráztam, nem tudom, miért jött rám ez most. Remélem, nincs gond.