Tegnap nem lettem okosabb, hiába hívtam a dokit remegő kézzel, nem tudta megmondani a hormon eredményeimet. Cserébe viszont megvan a HSG időpont csüt.-re, úgyhogy majd akkor megtudom azokat is. (kösz :-() Tegnap traktáltam kicsit a Férjemet ezzel a témával, elmeséltem neki részletesen, milyen jó buli is lesz ez, meg jeleztem, hogy nem kicsit vagyok rápörögve jelenleg a témára (napi 24-ben :-/). Nem tudom, lehet, hogy sokak szerint meg kellene kímélnem a részletektől, dehát basszus, mégiscsak van némi köze hozzá, meg hát mégiscsak az ő gyereke érdekében is történik ez az egész.
Arról nem is beszélve, hogy - ne legyen úgy!, de - ha esetleg nem áll meg itt a dolog, és további mindenféle akciókra lesz szükség, akkor valamikor el kell kezdeni (mármint  a beavatást a részletekbe) Jó, jó, biztosan vágyölő, meg minden, de hát kinek van még ennyi köze hozzá, mint neki, kivel beszéljem meg, ha nem vele?!
Szóval, bocs Drágám, hogy nem csak a szexuális extázis része jut neked ebből a dologból, mint annak ideális esetben történnie kellene, de hát én sem "úszom meg" annyival...

Lehet tippelni, mi lesz a jobb...vagy a rosszabb...:
-A.  nem találnak semmit - egészséges vagyok, hurrá!!! - na, de akkor mi a szöszért nem jön össze?
-B.  találnak valamit - úúú, ez gáz, hogy gond van velem, jézusommostmilesz?!, pánik indul - na de akkor itt van a kutya elásva, emiatt nem sikerül, de megoldják/djuk, és akkor majd minden happy lesz!

HM...