Túl az első hivatalosan ezzel kapcsolatos vérvételen!

Na, nem mintha egyébként gyakori vendég lennék a laborokban. Legutóbb fél éve, azt is csak úgy kértem a háziorvostól, hogy csináljunk már egy vérképet, hiszen több mint 10 éve(!) nem voltam vérvételen. Na, jó, a hátsó szándék már itt is az volt, hogy derüljön ki, ha valami olyan dolog nem oké, ami esetleg kapcsolatba hozható a "tehermentességemmel".( Ez jó! Mint egy lakás!Brrr...) De nem volt semmi extra. Leszámítva az ájulást a vérvételnél, és a hetekig kék-sötétkék-fekete(!)-sötétzöld-zöld-sárga színekben játszó érszakaszt a karomon. Bizarr volt! Nem folt volt, mint normális földi halandóknál, hanem maga az ér volt pá rcentis hosszban ilyen. De itt vagyok, és a karom sem esett le! :-)

Ma viszont no ájulás (hogy én milyen büszke vagyok magamra! :-)), a színjátszást meg majd meglátjuk. Na, jó, okosan megkérdeztem előre a dokibácsit, hogy ehetek-ihatok-e előtte, (lévén nem feltételeztem, hogy egy pohár víz vagy a reggeli tejeskávém nagyban befolyásolná a nemi hormonjaim szintjét - hisz ó bár ily könnyű lenne ezen változtatni!) egyszóval úgy könnyű nem ájuldozni, ha kávézik és iszik az ember lánya, meg 3 falat pogácsát elrágcsál.

Ez volt az első eset, hogy pocakosok közt várakoztam. Na, jó, nem csak ők voltak, de többnyire. Olvastam már erről itt-ott. Fura volt...
Az viszont még inkább, hogy a vizsgálat okaként az undok "infertility" szó szerepelt a beutalón...
Ja, néni közölte, mikor beültem a székbe, hogy: maga nagyon fél. Mondtam, bingo, nem vagyok hozzászokva az ilyen mutatványokhoz. Erre ő: pedig ahogy  a papírját elnézem, hozzá fog szokni...
Cool!

Hétfőn este hívom a doki bácsit eredmény miatt, kért egy sima vérképet is, végül is az sosem árt. Ill. még mindíg nincs időpont a HSG-re, akkorra talán már lesz. Jó lenne ha sikerülne csüt.-ön túlesni rajta.
És milyen jó lenne ha jók lennének az eredményeim!!!